Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elin, titta där borta, där!



Elin, titta där borta, där!
Ser du?
Bakom träden och grenarna.
Bortom horrisonten.
Jag tror det är världens ände.

Lite mer åt vänster.
Dit vinden blåser.
Titta, titta.
Genom snåren och skogarna.
Ja precis där björken.

Brevid den forsande floden.
Omringad av oändligheten.
Nej, inte träsket.
Längre bort.
En värklighet som ett paradis.

Se du nu.
Vad tror du livet vill oss ge.
Kan vi ta oss dit?
För bakom träden och grenarna.
Bortom horrisonten.

Är det en värld ej lik den vi är i nu?
Med lycka och medgång?




Övriga genrer av cnne.
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-11-12 13:50



Bookmark and Share


  Klara_
Så fiiiin!
Jag blir glad, trots mitt nedstämda humör idag...
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.