Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..du undrar vilka som vann, jag undrar vilka som försvann, och vad den historian verkligen sann?..


mina polare

Har du tackat ja till den mörka sidan?,
men då så, är du välkommen till ligan.

Himlen är mörk å solen var svart,
en fråga, kan de här vara min sista levande natt?.

Ta min hand, du kan lita på mej,
se på mina ögon å du komme tro mej.

Mina tankar är alldeles för många,
min dröm nu, är att vakna, sen somna.

De här är resans gång, livets sång.

Äh shit vad jag svettas,
å mina grabbar, dom ba häktas.

Jag försöker leka med tanken att de känns bra nu,
men tre sitter inne, så vart ska vi?.

De här är ett gäng som aldrig får tveka,
ett polisförhör å de är ba neka.

Deras drömmar försvann tidigt när dom var tolv,
då deras pappor glömde bort hur man spelar Sveriges livsroll.

Ta hellre två steg bak än två fram,
Joe gjorde ett fel å han försvann.

Samhället pratar om pengar, villa å bil,
vi talar om harsch, kola, weed.

Jag ser på blicken när ni svingar era jabbar,
ni lurar er själva å döden ni snabbar.

Tack alla polare som hjälpte mej ur bråken,
sorry bergman, som fick två år på kåken.

Ta de lugnt nu kompis, när du kommer ut,
ett enda litet fel å du blir häktad av en snut.

Men du kan också ta chansen att göra ett värdetransport rån,
10mille å du kan sticka härifrån.

De här sådana saker som ni bara hör eller ser på film,
å mina grabbar, ba skrattar åt krim.

Varför har jag känslor? jag hatar depressioner,
tro mej, jag har varit i såna sjuka sitationer.

De är tyst, precis som i cellerna,
kokset flyger upp i näsan på helgerna.

Jag visste varken in eller ut,
så jävla många frågor, när ska de ta slut?.

Nu står jag i träsket å ser bara snö,
en överdos är inget jag är rädd för, jag är redo för att dö.

Så är du fast? eller hade du turen?
kom ihåg nu, rör bara de från naturen...













Fri vers av jobby
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-11-12 15:37



Bookmark and Share


    ettolrahC
Den här är tung. Den säger mycket. Fred?
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby