Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äh, några kommer att fatta, de flesta inte. lilla ego sitt still jag tackar männen som inspirerade till denna skrivelse.


Flyttlass till Hagnesta Hill


Det är mental meltdown
som manar min flytt till Hagnesta Hill
Följ inte med! lilla ego sitt still

För även den där fina flaskan vin
som stod på mitt stökiga skrivbord till höger
har blivit bittersur vinäger

precis som drömmarna om insikter, insekter
och att jorden egentligen är platt
dräptes obarmhärtigt en ovanligt dyster natt

Så min tillflykt blir den redan beprövade
för jag slutade hålla med där, därbakom
springer istället fram och runt, runtom

Huden bleknar, lemmar skakar,
tänder gnisslar, skelettet knakar

men jag inställer aldrig min flytt till Hagnesta Hill.




Fri vers av ellabella
Läst 658 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-12 16:33



Bookmark and Share


  Robin V
Vill man verkligen flytta till Hagnesta Hill?

Oerhört bra platta är det dock. Och Joakim Berg är typ bäst.

Och den här texten var också bra! :)
2011-02-07

    w*
Åwh! Jag älskar kent.
\"Det är tårar. Kan man gråta som en karl?\" tycker jag är det bästa i låten.
Jag försökte få min mamma att flytta till Hagnesta. Fast det fanns inga hus där :(
2007-03-04

    ej medlem längre
Sannerligen tänkvärt, vackert
2006-11-15

  wannabi
Jo, i Hagnesta Hill har man ju varit men flytta dit skulle jag aldrig. ;)
2006-11-12

  Micael Axelsson
Väldigt fint skrivet, på ett språk som
är så tilltalande... som deras.

"Snälla du sluta lyssna,
glöm allt jag sa. Jag mår bra." *ler varmt*
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

ellabella