Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sårar mig med dina ord...

ord är inte bara
bokstäver i olika finlurliga sammanlänkningar

de är själaglödande
hjärtedödande
bomber


som du fyrar av mot mig
med avsikt att skada








jag vet
oh om jag ändå slapp den vetskapen
att jag är
en lätt måltavla





Fri vers av Gabrielle
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-02-01 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle