Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obeskrivlig vänskap.


Hennes vän.

Hennes vän
färgen
i den svartvita världen

värmen
i den kalla tillvaron

rätten
i det fela samhället

den som förstår
när ingen annan gör det

den som hjälper
när ingen annan kan

den som bara finns där
och är

hennes vän




Övriga genrer av cnne.
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-11-12 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.