Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tur och retur till vardagen


Jag önskar att världen befanns i min fantasi
Och att jag kunde resa dit
Just när jag ville

Och just nu skulle jag befinna mig någon annanstans

Ty stjärnhimmel och sol krockar
Och molnens hammare
Dunkar i regntårar

Där hjärtan klyvs i bitar
Bakom vindarnas andetag
Och våra själar viner som små korn
Hjälplösa i intet
Utan kraft att stå emot
När marken närmar sig
Och vi inte längre kan stå

Låt mig hålla mig till en verkligare värld
Och besöka vardagen
Bara just när jag vill







Fri vers av alx
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-11-13 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alx
alx