Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi ändå vore vänner.

Kan vi vara vänner

Kan vi lära

Om vi ändå vore lykligt kära

Vad vore livet som

om du och jag

hand i hand kom

Skulle du le

eller hoppas att ingen oss se

Vill du veta vad jag vill

är det att bara hålla dig tätt intill

För om vi ändå vore vänner

skulle jag våga säga hur jag


egentligen känner




Fri vers av cnne.
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-11-13 13:24



Bookmark and Share


  Rozhan
En förhoppningsfull samt något melankolisk ton - vibrerar i denna text... Iblnad måste man bryta isen - ta intiativ och försöka nå frm till personen man beundrar - något som kan vara mycket svårt. Tills dess är drömmar om en vacker vännskap det man har - något du fångat bra
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.