Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagit mig med storm.


Kylan har kommit,
den har rört mig

Tagit mig med storm
krypit sig under mina kläder

Längtan efter värmen
sammaren växer innom mig

ångern efter att inte tagit vara på tiden
då det var varm och tryggt

Nu är hösten här,
den kom med alla besvär




Övriga genrer av cnne.
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-11-13 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.