Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då det är vinterromans, inte längre fånigt hösttrams.

I väntan på den mörka tiden
Då snön så vackert glittrar
När ute är kyla
och inne bara mys

Då det är vinetrromans
inte längre fåningt hösttrams
Allt jag då vill, är att krypa tätt intill
Snälla gör ingenting, ligg bara still

Jag vill visa allt mörkrets tider för med sig
Vi ska inte vara ute på hal is
Utan stabilt på sktidorna stå
Då varje dag är underbar som få




Övriga genrer av cnne.
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-11-13 13:43



Bookmark and Share


  Pisces
Gud va mysig den va.
2006-12-04

  Rozhan
På något sätt tar du den mörka vintertiden och använder den som ett medel att mysa till kärleks känslan! Fint använt, du är duktig på att använda årstider & dylikt för att förstärka en viss känsla - i detta fall kärleken!

Vackert!
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.