Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej.


dinosaurien

fick ett skellett i cornflakespaketet en morgon det var gjort av en slags plastsammansättning med mjuka böjliga delar som man fick skruva ihop. det var ingen dinosaurie som bilden på utsidan det var en människa. men vi har mer saker. mer saker än böjliga skellett barn har väldigt flexibla benstommar dom är i princip gjorda böjliga. brosk. men vi har mer saker. revben har vi gemensamt med dinosaurier, tolv par, dom lyste fluoriserande när jag tog upp dom ur cornflakespaketet. det var mörkt - jag laddade delarna mot lampan i taket ja den hade pekiga ögonglober som, skulle liksom sugas in i hålorna med ett speciellt ljud som ett klickande syltlock ungefär & vakuum förpackade kapsyler som hörde hemma i mitten av bröstkorgen på ritningen. skellettet blev lika stort som ett barn & skulle kläs helt i regnkappa.




Övriga genrer av Fred Söderblom
Läst 585 gånger
Publicerad 2006-11-13 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fred Söderblom
Fred Söderblom