Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag hoppade i dina mardrömmar

Jag känner mig trasig
på något sätt
som de ensamma regndropparna
på mina kinder
(eller var det bara tårar?)
Himla massa tjafs
för sönderrivna ögon
och spruckna läppar
låt mig vara

Med livet som insats
kastade jag människor över kanten
och hoppade i hav
Jag duckade för arga ord
och psykiska blickar

Kanske träffade något mig ändå
för jag ser döden
skratta åt mig utanför glasrutan
Jag vill känna pulsen igen
men den försvinner i
det dunkla mörkret och
taget om min glasmur lossnar




Fri vers av Morbide
Läst 795 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-13 22:03



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
poppelipopp!
Finfint.
Lööv itt.
2008-01-26

    kan man frysa på sommaren?
verkligen jättefint! vill bara läsa den igen och igen...
*bokmärker*
2007-08-20

    sleepwalking
du skriver verkligen med inlevelse.
berörade och vackert
2007-08-20

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Perfekt, vemod, vackert vemod..
2006-11-15

  Lovesick
jättefint, du skriver så man verkligen känner igen sig och vet. jättebra
2006-11-14

    inmeddiginålsögatkamel
Du skriver väldigt fint!
PoesiPoesi
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Morbide