Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm... huvudet behållet trots blåstens ansträngning bara tankar fortfarande gungar... :) 


Rönnbär

 

 

Förlorad i hösten

Glider kärlek mjukt

Sista grönskas utsmyckning

Prickig med rött och gult

 

Skratt i mogna äpplen

Smak så saftig, sursöt

Dans med silhuetter

Speglas där det vått

 

Mörk... mörkare är tiden

Varma ljus liv ger

Skrattar snabba skuggor

Spindels nät vävs

 

Ah, vindspelet du galna

Duktig är du... sorlig

Andas nätt, omfamna helt

Bär rönnbären ner

 

Kylan du! Skynda dig!

Grip iskalla penseln

Måla fönsterlyrik

Innan hjärtat smälter

 

Kraften i det lilla

Smyger sig så väntad

Trampar färgers toner

Doft i näsan kittlar

 

Glatt i dansen igen

Året går vidare

Från gröna toppar

dyker ner i havet

 

 




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 737 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-14 09:46



Bookmark and Share


  J. Novkovic
härliga, varma hösttoner. soft flyt! :)
2006-11-19

  Flickan*i*L*för*Lycka*
opps glömde betyget ;) fem stora stjärnor! :)
2006-11-16

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Flytet är perfekt älskar spec detta stycket, det ger mig en känsla av höst:)



"Mörk... mörkare är tiden

Varma ljus liv ger

Skrattar snabba skuggor

Spindels nätt vävs"



och sedan detta



"Kylan du! Skynda dig!

Grip iskalla penseln

Måla fönsterlyrik

Innan hjärtat smälter"



Åh Gud så vackert! =)
2006-11-16

  Annette Andersson
Härlig dikt som ger många bilder, njuter av att läsa den.
2006-11-15

  Eline.P
Mustiga nyanser.....en text fylld av sköna hösttoner. Tycker mycket om!!
2006-11-14

  aftermath
vilken målande årstidsväxling du får till, vackert!
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter