Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hah. blev lite smått glad när jag hittade denna i en vrå. brukar inte skriva så mycket så därför brukar det inte bli så mycket över. men men


Andas

glöm inte att andas
så brukar de säga
Jaha ja. Nu är det en till sak man måste tänka på.
Bortsett från allt annat (skit) här i livet.


andas
för att du inte har nåt att göra
andas
i brist på annat




Fri vers av fannen
Läst 609 gånger
Publicerad 2006-11-14 16:45



Bookmark and Share


    majbarn
åh underbaring
du är sockervadd
andas sockerrök
sol i kjol
är du
puss
2006-11-16

  Paraply
ÅH TOTALCHARMIGADUSÖT.
vet du jag är jättegrinig och sur nu
men du fick mig att le :)
2006-11-15

  Albert
jag bara ler... :-)
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum