Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite speciell text... ;)


Dubbeltankar


\"Du drömmer,
Vakna upp!
Det är bara en mardröm.
Varför vaknar du inte?
Vad är det som är fel?\"


Nej, det är en sak du inte förstår. Jag kan inte vakna.
Det går inte.
För man kan inte vakna upp
från livet.







Fri vers av Klick_
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-11-14 22:27



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
fortsätt att leva i drömmar, de förgyller livet...
ja, instämmer med föregående - sista raden med större mellanrum och kanske kursivt? ... men det är bara ett förslag, texten är jätte fin.
2006-12-04

  Mareld
Den här är skriven på ett speciellt sätt som jag älskar. Man överaskas rejält i slutet. Ett tips; knorren skulle få en extra dimension om
"från livet"
fick en helt egen rad.

Riktigt bra!
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Klick_