Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första mötet med dig

 

Du sa, du trodde
jag var en
sjöjungfru

när vi möttes
mellan vågorna

 

 

Du sa, du skulle
ge mig allt

när vi kysstes
under stjärnorna

 

 

Jag sa, jag mött
min egen
drömprins

när du uppfyllde
mina drömmar

 

När vi förenades
i våra drömmar
var vi
säkra

Ingen kunde älska såsom vi




Fri vers av Nessie
Läst 1147 gånger
Publicerad 2006-11-15 13:14



Bookmark and Share


  Kaylie
vacker och underbar helt enkelt :)
*bokmärker*
2007-11-11

  Moa Paulsson
Mmm... Jag gillar särskiljt

\"Ingen kunde älska såsom vi\"

För det är väl så det är. För alla. (Eller. Inte mig än då.)
Men väldigt bra i alla fall. Vackert skrivet!
2007-03-04

    Lindizz
Vackert skrivet om kärleken ...
2006-12-12

    Cajsa
Glömde denna!
2006-11-15

    Cajsa
Mycket fin dikt om kärleken. Tycker om den, högsta betyg får du!
2006-11-15

  Fredrik Stillesjö
Hej Nessie!

Fin dikt som lyser av längtan och förälskelse. Bra! Hälsar vännen Fredrik
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie