Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kall...eller?


Kall...

Kall
Botten lös kall
Tycks ensamheten vara
Men hellre frysa till döds
än att känna värmen
från en som är likgiltig.




Fri vers av Ionex_love
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-11-15 18:26



Bookmark and Share


    Aliah
Så fin, men så sorglig och vemodig.
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ionex_love