Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i nattens mörker


jag sover
kom och väck mig




Fri vers av fannen
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-11-15 19:56



Bookmark and Share


    synda
Grymt bra!

Tänk att en enkel tanke blir så vackra ord.
2007-01-15

    majbarn
*stum*
oj
denna har jag inte läst innan
å vad underbart BRA du är
favorit
:)


2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum