Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krafttag och kakor


Jag vill bo i din blåa fåtölj
dricka the tända ljus
och analysera
med dig

Jag stiger in genom dörren
och lugnet finner mig
genast
hos dig

När jag neurotiskt tar bort
etiketten på ljuset
så ler du
med mig

Som en katt framför elden
sträcker jag på mig
och du skrattar
med mig

Du säger till mig att en gäspning
betyder förändring
käkarna knakar
hos dig

Vi pratar om beteenden
den onde och gode
skäl och behov
i mig

Du kastar pennor
när jag fastnar i mönster
och elaka tankar
hos dig

det är knappt att jag märker
när den träffar min hand
men den tredje
är min

Du får mig ta steget
ut ur mig själv
in i mig själv
hos dig

Mina vingar växer
och tar form
och jag ser det
hos dig

Jag skäms och förändras
jag mognar
och blir
hos dig




Fri vers av syster
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-11-16 18:44



Bookmark and Share


  Elin S
Ok. På riktigt. Vart hittade du den här? Det här, Anna, är så jävla bra att det är genialiskt. Blå fåtöljer, neurotiskt ettikettpillande och gäspningar. Du målar. Visslingar och stående ovationer. Och hatten av.

Jo, och favorit.
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster