Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde en låt som gav mig bilder i huvudet.
En del artister lyckas tränga igenom mediabruset och faktiskt påverka
skänka känslor och bilder till den som lyssnar.



Höstbilder

Jag ser dig på avstånd där du går


Du stannar upp ibland
kanske tittar på ett litet blad
smeker det med dina fingrar


Innan du låter det falla till marken
bland alla de andra


Ett leende lyser upp dina ögon
Jag skulle vilja veta vad du tänker på


Var det mig du såg


Eller bara vindens rörelse
i gräset som vissnat


Du fortsätter gå




Fri vers av Roger VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-16 15:17



Bookmark and Share


  Smultris
Åhhh <3

2021-12-03

    Erika H
och jag står bredvid dig... ser det du ser så tydligt
smekandes löv, leende
i egna tankar
finstämd ton
vacker klang bland orden
gillas mycket
erika
2006-12-04

    Lindizz
Gillar den här, sorgsen och vacker.
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP