Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester på en strand ~ Haiku


Gyllengula sand

Turkosa havsvågors skum

rullar in på land

 

 

Solstrålar skimmrar

som guld på det mörkblå havet

Barnen badar lugnt




Bunden vers (Haiku) av Tuva Lisa**
Läst 744 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-11-16 17:28



Bookmark and Share


  Cris
Ååh..jag får en viss längtan till havsstränder, sol och bad..
med barnen.. Fint haikat med färg :-)
2006-11-16

    Suzylu*
GU VA BRA TUVS! Red val D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
2006-11-16

  Bodil Sandberg VIP
Vad GÔTT det här låter...solstrålar skimrar som guld... och jag längtar redan till nästa sommar..tack
2006-11-16

    galaxel
:D *apploderar* Den var bra :) specielt med färg
2006-11-16

  Micael Axelsson
Mmm. mysiga vågors kluckande i mina örons inre...
så härligt ljuvligt fångat äro sommarbadet i denna...
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**