Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börja med att bekräfta dig själv

Din längsta relation är den du
kommer att ha med dig själv
Var du än åker följer du med

Så när ska den här personen
som bor i dig få lite uppskattning och kärlek
Det går ju så bra att ge det till någon annan

Nu är det tid att öppna hjärtat
och släppa på all kärlek så även du får
ta del av den

Att älska sig själv innebär
att säga ja till det du vill
och säga nej till det du inte vill
Känn efter i din mage hur du vill ha det
och följa ditt hjärta och var sann mot dig själv

Det är du som ska leva med dina val och beslut
Bli din egen bästa vän
Du ska inte sträva efter andras bekräftelse
Börja med att bekräfta dig själv
Du äger ingen annans vilja eller tanke
Men du äger din




Övriga genrer av Spirit
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-11-16 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit