Jorå, jag ser, men väljer nog att inte alltid höra, tyvärr.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorå, jag ser, men väljer nog att inte alltid höra, tyvärr.




Se men, inte höra



Hör ni inte
hur hon skriker
hör ni inte
hur han faller
hör ni inte
barnens bråkande slag
hör ni inte
fyllot på stan
hör ni inte
fåglarnas tystnad
hör ni inte
trädens knäckande grenar
hör ni inte
ljudet av oss
som slutat bry sig

ändå inte mitt
ansvar




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-11-17 10:49



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Mycket stark och bra text!!
När slutade vi bry oss??
2006-11-17

  sockerspöket
Jo, en öronbedövande tystnad är det.. nästan så det skär i hörselgångarna..
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson