Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar en tjej som regnar

du är de där sekunderna
innan en person som man egentligen
inte vågar prata med svarar




Fri vers av Oskar Rickardsson
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-17 20:27



Bookmark and Share


  Vagabond
den här dikten värmer och nuddar på ett fint ställe i kroppen...tack!
2007-01-28

  Sofia i hatstaden
Kort,vackert och pecis.
Bra gjort! (:
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Rickardsson
Oskar Rickardsson