Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"min definition av poesi" 


Poesi

När jag skär av pulsådern
kommer poesi

När blodet strömmar
kommer liv

När jag dör
föds du




Fri vers av Danielirymden
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-11-18 00:03



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Har dynamik, ren klarhet, skarp ammunition
och djup kärlek. Tveklöst. Otäckt bra.
2007-01-11

  alx
läste den flera ggr bara för att suga på orden lite till.. din defintion känns genomtänkt och mkt äkta.
2006-11-18

  Lithia
Jepp, sanning var ordet. Fastnar direkt för känslan i den här dikten... Riktigt, riktigt bra!
2006-11-18

    Erika H
det är en ren sanning du ger här
mycket snyggt!
gillas starkt
erika
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Danielirymden
Danielirymden