Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en som går i sopen när jag nyktrar till.

I vanliga fall skriver jag något fyndigt, men nu är jag kissnödig, och reptilhjärnan har tagit över....




.....Och så säger De att alkohol är dåligt.




Övriga genrer av laissez_faire
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-11-18 00:03



Bookmark and Share


    Rieke
Förlåt min ignorans. veroniKa!
2006-11-20

    Rieke
Veronica Lundqvist. Jag skulle behöva dig som vän.
Tvinga mig inte att ta till flaskan istället. Snälla.
2006-11-20

    Rieke
skrattar som fan! :D (eller hur man nu gör en mun som skrattar som fan)
..." går i sopen"... vad får du allt ifrån? HAH HAH!
2006-11-20

  Veronika Lundqvist
Rak och ärlig...som en tanke som bara ramlat ut helt naturligt. Underbart!
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire