Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolvslagsbetraktelse.

In vino veritas,
so here it goes.

Jag dricker för mycket, för ofta.
Andra preparat tar jag också, från tid till annan.

Jag hade en flickvän, men har det inte längre.
Pengar brukade jag ha, men de börjar sina.

Jag har en lägenhet, som de snart tar ifrån mig.
Ett jobb jag aldrig går till och föräldrar jag aldrig besöker.

Jag röker och svär.
Slåss ibland.

Kanske har jag hamnat lite snett, men vad spelar det för roll?

Ni tycker ju om mig ändå.

För Ni påstår att Ni har det sämre.

Allt är relativt, och min relativitet är nog av den goda sorten, för jag känner mig trots allt,

Relativt glad.




Övriga genrer av laissez_faire
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-11-18 00:23



Bookmark and Share


    Rieke
Ledsen, nu förivrade jag mig igen.
Du skrev en tjusig ordkomposition som först bara gjorde mig glad, men sedan förlorade jag alltså kontrollen och förivrade mig.
Jag kan inte uttrycka hur mycket jag aktar det du skrivit här, för då låter jag som någon annan.
( Mais je peut dire comme ca: c´est vraiment magnifique! Merci!)
2006-11-27

    Rieke
HYNDOR!
Jag har det kassast av alla som har det kasst!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire