Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blått, vitt och mörkrött

blåljusen blinkar

frostiga, vita läppar

och en mörkröd kniv




Bunden vers (Haiku) av J. Novkovic
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-11-18 15:37



Bookmark and Share


  TiVa
Oj, läskigt bra!
2006-12-22

  hanziz
så genomtänkt
jättefint älskar det sista
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

J. Novkovic
J. Novkovic