Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du nånsin tänkt på...

Har du nånsin tänkt på
att om himlen är mulen
och grå
För att du var lessen idag,
eller om du blev lessen
just för att himlen
var mörk och gråter!

Kanske när det känns bättre
och du ler igen
Kommer himlen att ljusna
och bli blå igen
Och inte fälla sina tårar mer!
Har du nånsin tänkt på...




Fri vers av susanne VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-18 16:09



Bookmark and Share


  MW
det finns verkligen mkt å tänka på.. mkt bra..
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

susanne VIP