Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindans

Jag vill ha dig men får inte säga det högt,
Skulle du få höra skulle du mig förlora,
Jag måste spela, låtsas att mitt hjärta inget känner,
Så kanske du kommer till mig i undran om,
Jag vill ha dig eller ej,
Är det något fel på mig ska du tänka,
Då jag inte ser åt ditt håll,
Och jag ska älska dig i tysthet,
I rädsla att min mun åt oss ska förråda,
Det vi bara får smaka men aldrig sluka,
Hur svultna och magra vi än ska bli




Fri vers av Steppen
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-11-18 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen