Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev inte alls nöjd med den här. Allt kändes för..ihopslängt på något sätt.


Fjolårsdialog

Jag sa
Det var väl inte utan anledning
som Göteborg blev omskrivet och nersvärtat av alla dina idoler som någonsin varit här.
Alla dina indiekungar.
Jag tror de hade rätt


Du fick sand under naglarna
men smyckade såklart aldrig dina handflator med tårar
Jag bryr mig inte
Bryr du dig om något längre?

Jag sa
Minns du?
Allt vi sa
Allt vi gjorde
Alla löften
Våra liv

Jag sa
Minns du hur vi levde förr?




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-11-18 21:31



Bookmark and Share


    Suzylu*
Åh vilken bra altså rent lovley ;o
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty