Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inifrån

 

 

De inreder sitt hem

Under alla gemensamma år

Med mattan av gulliga lappar

Målar väggarna med färger

Av toner av sina hjärtan

Promenerar på sina favoritstigar

Där drömmarna blåser varmt

Deras händer vet hur smultronställen

Hittas i hudens labirynt

De planerar väl

Varje dyr minut

Varje minus till plus omvandlar

Varje sorg med leende avslutar

De planterar sin omtanke

Sköter om den

Skyddar

De har hittat trollformen

Den som andra letar

 




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 637 gånger
Publicerad 2006-11-19 01:17



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Underbar text!
2006-11-20

  aftermath
som en vacker tanke vilar...mmm
2006-11-19

  J. Novkovic
denna tycker jag om! charmig och söt :)
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter