Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ens lite .


Jag saknar dig inte
inte alls
inte ens lite

det är bara mitt hjärta
som av någon konstig
och okontrollerbar anledning
slår dubbla slag
när du är i närheten.




Fri vers av L.I.E
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-11-19 11:12



Bookmark and Share


  verkligen
åh grymmt
förnekelse är första steget;)
vet inte riktigt vad jag ska säga
men jag gillar detta mycket:)
2006-12-30

  glittertindra
visst är det konstigt att man blir motarbetad av sig själv ibland... :) hjärnan har bestämt sig för något som kroppen protesterar vilt mot.. tankfullt :)
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

L.I.E