Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My name is Xlady och en sjöman for till aj aj aj för att dricka coca-cola fanta sprite.

Kommer du ihåg
den där hemlisen
som du delade med
din bästis
på lekis
som bara var
din och din bästis
hemlis
för ingen annan skulle ju förstå
och ingen annan skulle därför
få veta
vad er hemlis var
och kommer du ihåg
hur ni viskade
på rasterna
medan de
som inte förstod
och inget skulle få veta
glatt hoppade hage
för de trodde ju
att de visste allt
som ni visste
bästisen och du
men de hade så fel
för det var ju bara ni
som delade hemlisen
och bara ni som förstod
innebörden av den
och hur viktig den var
och bara ni som kunde skratta
åt hemlisen
bara ni

och kommer du ihåg
hur du visste
att ingen annan
aldrig någonsin
skulle kunna
dela
hemlisar
som du och din bästis
kunde?




Övriga genrer av epelkawka
Läst 546 gånger
Publicerad 2006-11-20 11:55



Bookmark and Share


    refuge
naw..
2006-11-20

  Hapalochlaena
Oh helt underbar! Minns med glädje tillbaka och hör fnissen i mitt eget lilla huvud.
Rubriken är klockren!
Mycket bra!
2006-11-20

    pladask
härlig stämning. du får verkligen till den där intima hemlis-bästis-lekis-känslan. för mig passade inte riktigt ordet "internt" in med resten av dikten. titeln är ögongodis.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka