Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är svårt.


Är det så svårt att älska?
är det så svårt att förälska?

Är det svårare att lämna?
är det svårare att nämna?


När du ser mig i ögonen första gången
ska du springa eller kommer du stanna?
lämna eller förälska?
nämna eller älska?

Allt handlar inte om kärlek,
kärlek är päst och pina.
ibland snäll, och ibland kan den svida.

Lämna mig inte, som alla andra
använd mig inte som ett objekt.


Då gör du bara allt värre.




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-11-20 22:12



Bookmark and Share


    L.I.E
gr8 :) good jobbat ^^
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson