Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle skriva limericks på svenskan


Och han stillar nattens lustar - Limerick


En liten pojke ifrån Smög
tyckte att tjejer inte dög,
så om natten
tog han katten.
Om han ändå varit bög.




Fri vers av Matilda_
Läst 686 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-21 10:37



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
vad sa svenskaläraren? Gillade han/hon den lika bra som mig?
2007-03-05

    Den Mörke Främlingen
Oh, klockren :D

Fick ett leende att spela på läpparna och ett internt skratt att uppstå.

Fortsätt så :D
2007-01-05

  ordterroristen
haha, sjuk men gav mig ändå ett litet skratt
2006-12-30

  Daniel_78 VIP
:) stackars katta
2006-12-08

  Darkbrood
:D:D:D:D:D:D:D:D:D älska limerickar.. särskilt sådana som är så bra som den här!

toppklass
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Matilda_
Matilda_