Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidshaiku





i morgonsolen
ligger det förflutna i
många dammtussar




Bunden vers (Haiku) av Cattis Rönn
Läst 607 gånger
Publicerad 2006-11-21 12:00



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ovanlig bild. Gillar den.
Det dammiga förflutna...
2006-11-23

  aPorcupine
Åhh Den här var riktigt bra! Älskar moln ;)
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn