Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från verkligheten.


Besparing av entusiasm och spänning

Motsträvigt så började jag inse att jag är på fel livspår. Inte kan jag fortsätta så här – utan kraft och entusiasm. Men vad är det rätta livspåret då? Faktiskt så har jag ingen aning. Provat flera; TV-reparatör, ungdomsledare, utredare på statliga verk, egenföretagare inom samma gebit.
50+ och utan spännande livspår.
Inte krisartat, bara slöseri med olust och besparing av entusiasm och spänning.
Lyxproblem för en som har arbetsutkomst – ja kanske det. Likväl en onödig besparing av entusiasm och spänning.

Vad händer då jag känner entusiasm och spänning?
...................................?
Så var det med det!




Prosa (Novell) av Lars Eriksson
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-11-21 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Eriksson
Lars Eriksson