Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delete: Memory



Jag minns den där sommDelete Memory
hur vackDelete Memory
alla dagarna allDelete Memory

Ctrl+Alt+Delete



Du finns inte mer.




Fri vers av Andasin
Läst 702 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-21 16:59



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
konst
2007-04-30

  Hans w-art Westlund VIP
vad skriver man. bra genomförd ide. något nytt. spännande.
2007-04-30

  Mangal VIP
Hajar till, tänker till och... ja.. du gjorde det! Du såg till att jag upplevde något nytt! Du fick fram ditt budskap mycket tydligt. Kanonbra!
2007-03-16

  Vind
Modärn Art. Svart. Effektfullt.
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin