Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanprinsessan (; [ Haiku ]


Snövit prinsessa

Dansar på spegelblank sjö

Vackra vita svan




Bunden vers (Haiku) av Tuva Lisa**
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-11-21 20:16



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Ser vackra bilder framför mig...
Fint skrivit
2006-11-21

  Micael Axelsson
Mmm, mysig sago reflekterad bild...
2006-11-21

    Suzylu*
Åhh.. vilken fiiin :D Nice ´VACKEEEEEEEEEEEERT !! :D., Shuu bree (H)
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**