Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker om denna. Efter lite kommentarer (tacktack)så har jag ändrat lite. Kritik,yesplease.


Porslinan är ett cafe och ett ställe för drömmar skrattade hon i mitt ansikte

Du är en sådan konstig person
Jag vill känna? ja tack...men ändå att bara
kunna säga hej i korridorerna,
ett igenkännande ögonkast
ett delat skratt
en inbjudan till att bryta porslin tillsammans
sörpla svag-te och kaffe-sump
låtsas att vi alltid sitter där
Inslagen i stuprör och med gråöga,det är precis där
jag vill ha dig.
Betrakta snö som blandas med svart
sticka knäskålar och bli andlös av ditt snack om DIN VÄRLD
och du rycker till av mitt skratt om min värld

grönt blandas med grått

min röst dränks av musiken,ett eko
det är fel att jag ska skämmas Men jag vet inte om jag
lyssnar
på migsjälv. alltid

Är du så
Naiv?
Lättlurad?
hängerfritt under mina drömmar förväntningar inget blir som jag hoppats o du trodde att du förstörde allt när du knäppte på fel strängar
Jag trodde jag förstörde allt när det var
uppenbart
att vi inte var tvillinglika

Vi föstörde allt när vi väntade tills snön föll och frös alla rosor
Du sjöng om
när jag upptäckte att drömmar
är endast
Drömmar







Fri vers av Sofia i hatstaden
Läst 878 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-21 20:43



Bookmark and Share


  mayhem and order
Tvungen att kika på det som var en av mina relaterade texter:-)
Enkla ord och svåra känslor, tackar jag för förmedlandet.
2008-04-16

  aol
dröm är dröm och saga saga
2007-10-29

  swimsus@gmail.com
Jag minns inte hur den var innan men detta tycker jag mycket om. Du förmedlar på ett poetiskt och rättfram sätt!
top points! ;)
2007-04-09

  swimsus@gmail.com
en spröd ärlig och vacker vardagsdikt och distansierad kärlek..så tolkade jag den.. Men. Jag får nog sluta tjöta om det här med styckeindelningar,;) det här verkar liksom vara din grej helt enkelt! Alla skriver vi ju olika! ;)
2007-04-08

  Vagabond
en inbjudan till att bryta porslin tillsammans
sörpla svag-te och kaffe-sump,¨
enkelt och snyggt skrivet måste jag ta och säga.

Tack!
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden