Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgången

 

 

Morgonsolen gryr

Himlen skiftar färg till röd

Stjärnor bleknar bort




Bunden vers (Haiku) av Suzylu*
Läst 2542 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-21 20:57



Bookmark and Share


  Svartochvitt
wow
2011-02-20

    lilla_anna
bra!\"!
2008-02-04

    Korecct
Vilken söt, verkligen grattis till redaktionens val. Fast det var nog rätt länge sen. Den är jättefin.
2007-10-21

  KonstigaKatter
\"stjärnor bleknar bort\" låter mysigt här, den stjärnan glänser;)
2007-05-07

  ordterroristen
talangfullt, grattis till en red. val som
i detta fallet är helt rätt!
vackert!

/osse.
2007-01-03

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Perfekt och ett så bra val till redaktionens val=)
2006-12-08

    ej medlem längre
Åhh,vad fin! :) Gillar din haiku! Omdöme:4
2006-12-03

    ej medlem längre
Åhh,vad vacker! :) Gillar din haiku!
2006-12-03

    *Ina*
BRA! Ylva
du pasar bra som poesi skrivare
2006-11-26

  Cris
mmh..snyggt... stjärnor som bleknar
jättefin haiku
2006-11-25

    galaxel
meh alla dina texter blir redaktionens val :). Men jag trodde det var snö haikun som blev redaktionens val :D men den var bra.;)
2006-11-24

    Tuva Lisa**
Red * Sry att jag skrev Ed (a)
2006-11-22

    Tuva Lisa**
Omg Ylva! Grattis till Ed val du me :'] Många kommentarer du har ;D
2006-11-22

  kajsa t
riktigt vackert!
2006-11-21

  Söder
Precis vad jag upplevde härom morgonen. Du beskriver det oerhört vackert.
2006-11-21

  Bodil Sandberg VIP
Enormt vackert...tack
2006-11-21

  Davidoff
Det här va vackert
2006-11-21

  prinscess VIP
den här var vacker
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Suzylu*

Senast publicerade
Soluppgången
* Se alla