Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativitetens vånda

Står där
igen

måste bestämma mig
välja rätt

hitta det optimala
det som står pall i alla väder

kan inte nöja mig
med det näst bästa

Min perfektionism
slår hål
på mina ansträngningar

Mina ambitioner faller platt

Jag är tillbaka
där jag började




Fri vers av Tosan VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-11-22 00:04



Bookmark and Share


  Marreb
Wow, vad det flödar!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP