Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experiment


Rivningstomt

Korpfoten bråkar.
Råkar på kofot.
Snart är det bara spillrorna kvar.

Hest kraxar vinden.
Röken luktar surved.
Sparken är redan ett museiföremål.




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 1258 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-22 14:23



Bookmark and Share


  anthemos
Kul kraxande ljudeffekter, riktigt rivigt blir det.
2010-08-05

  aol
i tiden förfaller materien, ödesmättad stark skrift
2010-01-06

  Daniel_78 VIP
gillar mycket. ett skogsskjul
en mörk februarieftermiddag.
jag får lite känslan av ett skifte
mellan årstider, något gammalt
som väntar sorgset på en ny.
2008-04-26

  wayward - taiga
skön sköning i välförtjänt repris! :)
2008-04-26

  Annimon
Rolig! Låter som om det vore hemma hos mig ;)
2007-10-13

    NoMi F
Jo det funkar
Känner liksom någon som står
här med en kofot och tar något
och sparken blir ett minne blott
sorgligt men i många fall sanning
Här poetar du om en sådan företeelse på
ett fint sätt
2006-11-24

  wayward - taiga
Hej Fredrik.

Den där första strofen med forpkoten & fokoten.. Nä, :)
jag menar ju korpfoten och kofoten.. hihi, -där vrickade
jag nästan tungan. Kul! Att du förlägger handlingen till en
rivningstomt tycker jag om, där kan jag spinna vidare runt
fågelns struttande i bråten..

Spillrorna får mig att tänka på spillkråkor, det är oxå kul!

Fina sinnebilder lägger du an, som målar ljussättning,
-osar lite stickigt och skönt förfall..

Tycker om. Experimentera mera! :)

mvh
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö