Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Robin Hood, fast på tv

Alla vet vad människan inte kan göra
men du ger mig hopp om att den kan vara
övermänsklig
När de tar ut för mycket av mig
ger du allt tillbaka
När de svälter ut mitt liv
ger du det tillbaka
Allt prat om att
ingen är perfekt
tonas ut
Du är som Robin Hood
helt på riktigt
Trängseln på gatorna och alla människor som tror sig vara så bra, har dom aldrig sett dig? Har dom aldrig fått mindervärdeskomplex och beundrarögon av en skymt av dig? Som på tv, när du var med någonstans i bakgrunden, såg inte hela världen dig (eller åtminstone Sverige) och häpnades av hur någon kunde vara som du?
Så stark
så hjälpande
utan att själv aldrig riktigt
veta om det
Någon borde visa dig hur bra du egentligen är
ja, någon borde öppna dina ögon
Även fast du bara är du
ibland.




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-11-22 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty