Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter

Jag sitter vid din sida
du ler
och vill att jag ska se dig

men jag är någon annanstans

inte för att jag inte vill
inte för att jag inte längtar efter att dela livet med dig

men för att jag inte lever
jag bara jagar

efter livet




Fri vers av Tosan VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-11-22 21:51



Bookmark and Share


    eva m h
Ja så kan det vara att man jagar efter sitt eget liv fastän livet egentligen är här och nu!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP