Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Vårvind\"

Som en liten höstvind du kom
och virvlade upp löven
Men du ebbade ut i en
vacker vårvind
I höstmörkret




Övriga genrer av Elixi´r
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-11-23 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elixi´r