Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keff Kärlek


Kärlek, jag hatar dig, du är keff, keff kärlek, som favoriserar och bara ger chokladaskar till gullegrisarna, men jag är bara ditt halta, fläckiga får som du inte ens bryr dig om att leta efter när det virrat bort sig i den vassa, hotfulla skogen, den där bortglömda strumpan som fallit ner bakom tvättmaskinen och blir värdelös eftersom den är utan den andra strumpan.

Kärlek, jag hatar dig, du är keff, keff kärlek, som är syret i luften, blodet i ådrorna och endorfinet i hjärnan, jästen i brödet för utan det blir baket platt och tråkigt, men jag är bara ditt utspillda mjöl som inte ens sopas upp utan får ligga där, utspridd i hörnen, och se på alla andra som blir vackra, välmående, fluffiga bakelser.

Jag hatar dig keffa Kärlek.




Fri vers av ellabella
Läst 748 gånger
Publicerad 2006-11-23 18:23



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Välskrivet säreget. Puttrigt argt. Hatkärleken till kärleken är påtaglig. Lysande. Definitivt en låttext.
2006-11-24

  issac.a.m
syret i luften, blodet i ådrorna
jästen i brödet ,, men jag är bara ditt utspillda mjöl '
fint,,fina ord
2006-11-24

  Conan Jonasson
fett kefft med andras kärlek i ens ansikte
fett kefft att vara den saknade,
eller osaknade strumpan

fett kefft att jag känner igen mig här :P
2006-11-23

    ej medlem längre
Sant så sant, vackert
2006-11-23

  Micael Axelsson
Man känner sig utstängd, utelämnad, bortglömd...
misskrediterad i detta kärlekens värderingscentra.
Ensamhets ord, från ett lidande hjärta...

Väldigt lätt tilltagande ord, som fastnar lätt i sinnet
och mjukt trillar från ens läppar... härligt fritt...
Detta förhindrar dock inte att känslan når fram,
snarare tvärtom.

*mummlar åt den keffa kärleken*
Battsingendusingen på'rej... *så detså!*
2006-11-23

    Lena Nilsson
Har aldrig hört ordet keff för, men man anar ju vad det står för. Tanken på kärleken som bara ger choklad till gullegrisarna...är det verkligen så hårt?
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

ellabella