Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naglar

Naglar
som sakta klöser sönder ditt sinne

Naglar
som sakta river sönder ditt hjärta

Naglar
som sakta sliter sönder din själ




Övriga genrer av Vinterdiamant
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-11-23 19:39



Bookmark and Share


    nattbarn
mycket sant.....mitt i prick
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie