Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hiertat mitt. :* :)


Bakom glittret i dina ögon, tindrar våran kärlek

Baby
du talar
så att jag förstår
och tvinnar dalar av mitt hår
spritsar grädde utmed mina lår, täcker sen med brännande
kyssar
och ler som en ängel


Och du
tappar upp heta bad
i djupa, djupa, djupa kar
nästan så jag måste
simma
men du kan flyta och därför också jag
vi är lika
även om man inte kunde tro det
från allra första början


Älskling
du skrattar med mig och inte åt mig
avgudar varje millimeter av min kropp, varje strimma blek, mjuk hud
som du nattetid rör vid så försiktigt
Du säger jag är din alldeles egna porslinsdocka
värdefull, av allra finaste persiko materia
Du låser in mig i din varma famn, säker från tjuvars fara och suktande
sen kan jag ligga där
i timmar, tills solen går upp
och länge efter
den gått ner igen


Varje dag är en massa
av åtrå
och leenden
pressade mot hud
Tilliten så stor
att den gör ont där den bor
I mitt hjärta sjunger du sagolikt
och skrattar mot mitt bröst
Med fingrarna mot din gitarr
ska du spela våran visa
till den när jag dansar i endast luftens kläder
och månen visar sig




Fri vers av R4ikirI
Läst 644 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-23 22:54



Bookmark and Share


    bottle of pop
jag gilalr denna jättemycket. känns härlig på något sätt. :)
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI