Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite naivism fast tramsigt ändå


Bara ljug

Min katt är ingen hund!

En hund
en tax, en sax, en såg
jag högg en våg
havet blev plötsligt varmare
där jag ståg
hopppas ingen -
såg?

En katt
en råtta
en ratt
en skatt
pengar är inte allt
fast mycket ändå?
tänkte jag matt

en hund
en stund
en tjej från lund
jag sov inte en blund
konstigt det här med flickor
hur komma underfund?

rullar
bullar
skullar

mellanöstern!
visst är det förjävligt?

skrattar
pattar
lattar
mjölk
Tänk, så var det
en kort liten stund

Min katt är ingen hund
ingen tjej från lund
ingen våg som såg
inga bullar som rullar
ingen latte jag drack

För min katt
han heter Nisse.





Övriga genrer av Gnister
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-11-30 21:33



Bookmark and Share


  madinsane
..och slutet är alldeles strålande!
2006-12-23

  Shininkagemusha
Skönt och inte lika tramsigt som du verkar tro. Flow it, liksom.
2006-12-01

  Oskar...
Skönt att bara släppa det där strukturerade och låta tempot löpa.
Ordnat kaos..
trevligt att läsa, och tack för det lilla garvet -- småskrattade åt det snygga slutet..
2006-11-30

  Karessera
Jag tycker om rytmen och din lek med orden. Dikten känns också väldigt prestigelös vilket jag uppskattar!
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gnister